All-round

Allround, universalrengøring.
ALSI ALLROUND er et vandbaseret universal rengørings- og affedtningsmiddel. Velegnet som rengøringsmiddel til manuel rengøring og rengøring med højtryksrenser. Brug ALSI ALLROUND på alle vaskbare overflader bortset fra ubehandlede gulve.
Anvendelse
ALSI ALLROUND bruges til grov rengøring af kraftig snavs, olie, sod, tjære m.m. Virkningen er øjeblikkelig. Kan benyttes til alle former for rengøring – se doseringsvejledningen.
 
Fordele for kunden
ALSI ALLROUND er et meget koncentreret og effektivt vandbaseret universalrengøringsmiddel uden fareklassemærkning. Kan bruges på alle vaskbare overflader bortset fra ubehandlede gulve.
Dosering
Vinduer, spejle, sprinkler: 25 ml i 10 liter vand
Til almindelig rengøring: 50 ml i 10 liter vand
Til højtryksrenser: Vejledende. 1 dl i 1 liter vand, følg i øvrigt maskinens vejledning.
Til grov rengøring: 1 dl i 1 liter vand.
Ved stærk tilsmudsning: Koncentreret.
Specielle indholdsstoffer
Indeholder bl.a.: 5 – 15 % sæbe, 5-5 % anioniske tensider, under 5 % nonioniske tensider.
Indeholder også: Tetrakalium pyrophosphat, butyldiglycol, bindende salte og Aqua.
Ikke tilsat: Parfume og farve.
Produktet er biologisk nedbrydeligt.

Emballage og indhold
Emballagen er af polyethylen og indgår i naturens kredsløb ved industriel forbrænding.
Indhold: 1, 5 og 25 liter
Tilbehør: Der kan evt. benyttes en doseringspumpe.
Produktet skal opbevares frostfrit og i veltillukket emballage.
    Yderligere produktinformation
Tilpas doseringen til de enkelte opgaver efter doseringsvejledningen.

Vinduer, spejle, sprinkler m.m.: Påfør produktet med en klud eller en sprayflaske, lad virke i et minut og tør efter med en tør klud.
Til almindelig rengøring: Påfør produktet på de snavsede flader. Lad produktet virke et minut, brug evt. en skuresvamp, skyl og tør efter med en fugtig klud. Eftertørring med en tør klud gør overfladerne skinnende blanke.
.
Til højtryksrensen: Opløsningen hældes i doseringsapparatet på højtryksrenseren. Sprøjt først et lag på de snavsede flader og lad virke et par minutter. Skyl efter med rigeligt vand og lad tørre.
Følg i øvrigt altid maskinens vejledning.
Til grov rengøring: Den angivne blanding påføres områder med behov for grov rengøring. Lad virke i nogle minutter og skyl efter med rigeligt vand. Fjern overskydende vand med f.eks. en klud eller kost / svaber.
Ved stærk tilsmudsning: Det koncentrerede produkt påføres de stærkt tilsmudsede områder. Lad virke. Tør skidt og overskydende produkt op og skyl efter med rigeligt vand.
Advarsel! Anvendes med forsigtighed på aluminium. Som koncentrat bør produktet anvendes med forsigtighed. Forsøg derfor altid på et ikke synligt sted først, inden De kender overfladens modstandsdygtighed.

Hvem er Alsi?
Virksomheden startede i 1995 og har siden oparbejdet en stor kundegruppe i Skandinavien. ALSI er en dansk ejet virksomhed som leverer dansk producerede kvalitetsprodukter.
Måden hvorpå ALSI sælger produkter følger de nyeste tendenser indenfor handel – at gå den direkte vej fra fabrik til kunde. Konceptet har siden starten været at levere kvalitetsprodukter til lave priser – og det til mange kunders store tilfredsstillelse.

For hvorfor betale mere for produkterne end højst nødvendigt?
ALSI leverer varerne direkte til dig fra fabrikken udenom unødvendige, dyre mellemled og interne omkostninger og derfor får du med ALSI´s produkter, kvalitet for pengene.

Den erfaring som virksomheden har oparbejdet skal nu komme endnu flere kunder til gavn. Samtidig er det vigtigt at du holder dig for øje at produkterne er dansk producerede – høj kvalitet og til den rigtige pris.
Prisen:  Lad være med at betale for meget – så mister du penge
Men vigtigst er ikke at betale for lidt – så kan du miste alt
Hvis du betaler for lidt kan du ikke få meget – det kan ikke lade sig gøre
Hav dette i baghovedet inden du handler næste gang

Ideen bag virksomheden er ikke ny, men vi arbejder konstant på at produkterne hele tiden lever op til de nyeste miljø- og kvalitetskrav på markedet.

Det medfører store fordele for kunden – Kvalitets- og miljørigtige produkter til den helt rigtige pris.

Vi har valgt at arbejde med to forskellige produktgrupper med hver sin salgskanal.
Produktgrupper og tilhørende salgskanaler:
1. Kvalitets produkter til rengøring, vask, personlig pleje m.m.
– Sælges direkte til brugeren via telemarketing.

2. Kvalitets produkter til håndhygiejne
– Sælges til brugeren gennem grossister.
Hvorfor vælge 2 forskellige salgskanaler? – Et rigtigt godt spørgsmål!
Kvalitetsprodukter til rengøring, vask og personlig pleje
Kunderne ser store fordele i at købe produkter til rengøring, vask og personlig pleje til flere måneders forbrug på en gang. Den store fordel ligger i, ikke at skulle bekymre sig om indkøbet i små portioner – kunden får leveret én større levering og ikke mindst – kun én faktura.
Kontakt ALSI på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 7582 7005 og få mere information.
Kvalitetsprodukter til håndhygiejne
Kunderne har et meget forskelligartet behov for produkter til håndhygiejne. Det optimale er derfor, at de kan købe produkterne hos de grossister, hvor de handler øvrige produkter til virksomheden.
For oplysning om nærmeste grossist: Kontakt ALSI på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 7582 7005.
Ved at vælge henholdsvis Rengøring & Vask, Personlig pleje, Håndhygiejne eller Tilbehør får du mere at vide om de enkelte produkter.

Hvem handler hos ALSI?
Det gør kunder som er prisbevidste – vægter miljø- og hudvenlige produkter højt – som er glade for at få leveret varerne direkte til døren – sætter pris på danske kvalitetsprodukter – ser det fornuftige i at samle flere funktioner i et og samme produkt – og ser det fornuftige i at handle ind for flere måneder af gangen.
Hvad betyder kvalitet?
I ordet kvalitet ligger for ALSI at det skal være effektive produkter, men faktorer som miljø- og allergivenlighed spiller en meget stor rolle under udvælgelsen af råvarer.
Hvem vil bruge produkter som ikke er miljø- og allergivenlige?
Kvalitet betyder også service. Det har igennem alle årene været en helt naturlig del af hverdagen i virksomheden – servicen skal være helt i top.
Skulle du mod forventning ikke være helt tilfreds med vores service vil undertegnede være meget taknemmelig for at få det at vide, så der kan rettes op på det, så du bliver helt tilfreds.

Vores motto er: Er du glad og tilfreds
– sig det til andre

Er der noget vi kan gøre bedre
– sig det til os
Ideen bag virksomheden forpligter til at vi til stadighed kan levere den helt rigtige kvalitet – effektivitet under hensyntagen til at produkterne opfylder de nyeste miljøkrav og at vi hele tiden bestræber os på at undgå indhold af allergifremkaldende indholdsstoffer – f.eks. parfume og farve.

Tilfredshedsgaranti
Omkring 85 % af vore kunder handler hos os igen og igen. Prøv selv kvaliteten – bemærk især koncentrationen – og sammenlign selv med den fantastisk lave pris produkter koster i forbrug.
Ved at vælge Rengøring & Vask, Personlig pleje, Håndhygiejne eller Tilbehør kan du få mere information om de enkelte produkter – det være sig informationer om indhold og brugertips.
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller på tlf. 7582 7005.
Med venlig hilsen
ALSI
Søren V. Thomsen
Direktør.